Bækgaard Optik

Om butikken

Bækgaard Optik er en hyggelig og anderledes optiker centralt placeret i Vodskov. Indretningen er personlig og hyggelig. Her er altid en kop kaffe på kanden og i tilknytning til butikken har vi et galleri og udstillinger med skiftende kunstnere, så der altid er noget at teste det nye briller på. Her finder du ikke kun briller, men også smart tilbehør, der kan opdatere din stil og står perfekt til dine nye briller.

Bækgaard Optik

 

Hos Bækgaard Optik er du og dit syn vigtigst

Vi er en uddannet optiker og optikerassistent, der lægger vægt på høj faglighed og høj kvalitet. Hos Bækgaard Optik kan du være sikker på at få personlig rådgivning med nærhed. Vi har ærlige priser, hvor kvaliteten følger med.

Se godt og se godt ud

Vi holder os opdaterede på brillemoden, så du kan finde et stort udvalg af de nyeste stel hos os. Hos Bækgaard finder du også fede solbriller – som du selvfølgelig også kan få med styrke.

Vi hjælper med at få understreget din personlige stil og ved at det er vigtigt at lytte til dig, for at du kan få et par briller, der klæder dig.

Få synet tjekket hos en uddannet optiker

Hos Bækgaard Optik får du foretaget en grundig synsprøve af en uddannet optiker. Vi kan også foretage trykmåling og tage fundusbillder (billede af nethinden) med øjenlægevurdering, for at sikre at dit øje er sundt og raskt. Trykmålinger og nethindebilleder kan vise tidlige tegn på sukkersygeforandringer og forkalkninger.

Vi hjælper også med tørre øjne – som op mod ⅓ del af alle voksne døjer med – uanset om du har brug for et par briller til afhjælpe problemet, eller det kan klares med øjendråber.

I gennemsnit sidder de fleste af os op til 7 timer om dagen foran en skærm. Det kan blandt andet give tørre øjne. Skærmbriller kan afhjælpe både tørre øjne og andre symptomer som flimmer for øjnene eller hovedpine.

Uanset hvilken type briller, du har brug for, får du briller med individuelle kvalitetsbrilleglas tilpasset til dine øjne. Vi rådgiver også om kontaktlinser, hvis det passer bedre til din livsstil.

Hos Bækgaard Optik passer vi godt på dine øjne.