Find din stil hos Bækgaard Optik i Vodskov

Det kan være svært at finde ud af, hvilken brilletype der passer bedst til dit ansigt, og derfor kan det virke fristende at vælge de første, de bedste i stedet for at bruge længere tid på at finde de perfekte, men det er ikke en god idé at springe over, hvor gærdet er lavest. Det kan du nemlig komme til at fortryde.

 

Derfor skal du finde de perfekte briller

Når du finder de perfekte briller, bliver du virkelig glad og tilfreds, og det bliver du ved med at være. På den måde står du ikke 3 måneder senere og fortryder dit køb, fordi du bare valgte tilfældige briller. Der er meget, du skal være opmærksom på, når du finder netop din stil:

 

  • Din hovedform – f.eks. passer firkantede briller bedst til runde ansigter, osv. Du kan få hjælp af din optiker i Vodskov til at finde din stil ift. din ansigtsform
  • Din stil generelt – er du typen, der går op i trends med dit tøj, kan du også gøre det med dine briller
  • Hvad du kan lide – vigtigst af alt er selvfølgelig hvilke briller, du synes er de flotteste.

 

Sådan finder du din stil i Vodskov

Vi hos Bækgaard Optik i Vodskov tilbyder mange forskellige former for briller, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvor du skal starte. Men det er netop derfor, du skal finde din stil hos os. Du kan nemlig altid få hjælp af en optiker til at vurdere hvilken brilleform, der passer perfekt til dit ansigt – både i forhold til din ansigtsform, og i forhold til hvordan dine øjne, øjenbryn, næse osv. sidder i forhold til hinanden i dit ansigt, da dette nemlig også har noget at sige. Sammen finder vi de perfekte briller til dig.

DOWNLOAD STIL GUIDE