Få hjælp til dine tørre øjne fra Bækgaard Optik i Vodskov

Der er rigtig mange, der oplever tørre øjne, og problemet bliver kun større med alderen. Tørre øjne opleves for det meste ved, at øjet føles irriteret, og nogle gange vil det også få dine øjne til at løbe i vand.

 

Dette kan du gøre mod dine tørre øjne

  • Du kan lindre smerten med øjendråber
  • Opsøg din læge og find årsagen til problemet – det kan være allergi, betændelse eller andet
  • Med årsagen ved du, hvad du skal gøre – om det kræver medicin, eller om det vil gå over af sig selv med tiden

 

Vær opmærksom på, at der findes forskellige øjendråber. Nogle øjendråber har nemlig en udløbsdato, ofte efter 30 dage, men ved nogle kan der gå helt op til 3 måneder, og det er vigtigt, at du ikke bruger øjendråberne mere end det, da der ellers kan komme bakterier på flaskestudsen, som i fremtiden kan smitte dig selv eller andre ved fremtidig brug.

Hvis du ved, at du kun kommer til at bruge dråberne sjældent, og du ikke når det på 30 dage, kan du også få enkeltdosispakkede øjendråber.

 

Lad Bækgaard Optik i Vodskov hjælpe med dine tørre øjne

Nogle gange kan dine tørre øjne også skyldes, at du oplever synsbesvær. Hvis du har besvær med synet, kan det føre til, at du blinker meget, at du får hovedpine, eller at du får tørre øjne. Derfor kan det også være en god idé at få tjekket dine øjne ved en optiker, så du kan se, om det er her, problemet ligger. Hos Bækgaard Optik i Vodskov tilbyder vi briller i alle former, farver og størrelser, og vi kan altså finde en løsning, der er perfekt til dig, hvis det er det, der ligger til grund for dine tørre øjne.