Flere slags kontaktlinser hos Bækgaard Optik i Vodskov

Nedsat syn kan oftest afhjælpes med et par gode briller, der passer til dine øjne. Men hvis du ikke bryder dig om at gå med briller, fordi de generer dig i hverdagen eller ikke passer til din stil, kan kontaktlinser være en god mulighed. Linser er nemme at have med at gøre, og de fleste kan lære at bruge og behandle dem rigtigt.

Hvis du gerne vil have linser i stedet for briller, kan vi hos Bækgaard Optik i Vodskov hjælpe dig.

Vælg de rigtige kontaktlinser med hjælp fra optiker i Vodskov

Kontaktlinser findes i dag i mange forskellige typer. Derfor er det også muligt at finde en type, der passer godt til dig. Hvis du ikke vil bruge tid på rengøring af dine linser, er 1-dagslinser et godt bud. Vil du derimod ikke skulle huske på at fjerne linserne hver aften, inden du går i seng, er døgnlinser en mulighed. Det er derfor vigtigt, at du tænker over din behov, så linserne komme til at blive en fast del af din rutine i hverdagen.

Skal du have kontaktlinser for første gang?

Overvejer du at skifte over til at bruge linser, kan vi hos Bækgaard Optik i Vodskov hjælpe. Vi foretager en synsprøve og undersøger, hvorvidt dine øjne egner sig til kontaktlinser. Når det er gjort, introducerer vi dig til brugen af linserne, så du er forberedt på den bedste måde. For nogle kan det nemlig være lidt ubehageligt og svært at sætte kontaktlinser i og tage dem ud. Et par gode råd er dog, at du skal huske at:

  • Vaske hænder, inden du rører ved dine linser
  • Rengøre linserne efter optikerens anvisninger
  • Skifte dine linser som anbefalet af optikeren

Hvis du husker de få råd, minimerer du risikoen for at irritere dine øjne.