Få solbriller med styrke hos Bækgaard Optik i Vodskov

Der findes i dag rigtig mange spændende mærker inden for solbriller. Det kan derfor være en jungle at finde lige præcis det par, du allerhelst vil have. Måske bliver det endda svære, hvis du har brug for solbriller med styrke. Mange bruger de såkaldte clip-on, hvilket kan være en rigtig fin løsning, men det er også muligt at få rigtige solbriller, der er rettet til dit syn.

Hos Bækgaard Optik i Vodskov kan vi hjælpe dig, så du bliver klar til sommeren.

Har du brug for solbriller med styrke?

Hvis du har nedsat syn, men stadig gerne vil have et sæt smarte solbriller, kan du få lavet et par briller med styrke. På den måde er du sikker på, at brillerne er tilpasset til lige præcis dit syn og opfylder dine behov. Du kan nemlig få solbriller med:

  • Enkeltstyrkeglas
  • Flerstyrkeglas

De fleste solbriller kan i dag fås med enkeltstyrkeglas. Du kan derfor være sikker på, at vi hos Bækgaard Optik i Vodskov har et par, der passer til dit syn. Hvis du derimod har brug for solbriller med flerstyrkeglas, kan det også lade sig gøre. Solbriller med flerstyrkeglas gør, at du både kan se langt og kort. Uanset hvad dine behov er, er det muligt at få et sæt solbriller. Du kan derfor roligt nyde sommervejret uden at falme dig frem eller overanstrenge dine øjne ved at skærme mod solen.

Gå sommeren i møde med hjælp fra Bækgaard Optik i Vodskov

Som optiker i Vodskov har vi masser af erfaring med solbriller med styrke. Vi rådgiver dig derfor gerne, så du er sikker på at finde det helt rigtige sæt uden at gå på kompromis med hverken din stil, dit syn eller dine andre ønsker til brillerne.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER