Få de nyeste trends indenfor briller hos Bækgaard Optik i Vodskov

Du vil gerne være med på moden med dit tøj og din bolig, så hvorfor ikke også med dine briller? Briller gør utroligt meget for et ansigt og det look, du har, og derfor kan det også være en god idé at udskifte dem, så du kan følge med de trends, der for tiden er aktuelle.

Aktuelle trends indenfor briller

Der er flere trends, der for tiden har taget fat i branchen:

  • 70’erne
  • Cat-eye
  • Kantet/firkantet
  • Rund

Den største trend, vi hos Bækgaard Optik i Vodskov har oplevet, er et comeback fra 70’ernes mode, og det hænger lidt sammen med moden indenfor tøjbranchen, der har oplevet samme tendenser, og derfor tilbyder vi briller indenfor denne trend. Det grundlæggende ved denne trend er oversize, hvilket betyder store briller. Derudover blev der i 70’erne gjort brug af farver, f.eks. i form af et mønstret stel eller et stel i en vild farve. 70’erne handlede altså om at turde springe ud i noget lidt anderledes.

Dette følger de andre trends også, da de alle er specielle, og det er noget, der er attraktivt for tiden. Om de så er firkantet eller runde har ikke så meget betydning som at de skal være store og lidt vilde.

Køb brillerne i Vodskov

Hos os i Bækgaard Optik tilbyder vi ikke kun briller indenfor 70’ernes trend, men indenfor alle af de 4 ovennævnte trends og endda også briller udover det. Det gør vi for at være med på moden for vores kunders skyld, men vi adskiller os alligevel på nogle briller, fordi vi ved, at der altid er nogen, der bevidst eller ubevidst ønsker at gå imod den aktuelle mode, og derudover er der altid forskellige smage indenfor briller. Du kan derfor altid finde de rette briller for dig i Vodskov.