Solbriller med UV beskyttelse hos Bækgaard Optik i Vodskov

Der er rigtig mange gode ting forbundet med solen. Den giver liv, forsyner os med D-vitaminer og giver generelt vores humør et skub opad efter en lang og kold vinterperiode. Men solen kan også være farlig. Derfor smører vi os ind i solcreme, når vi er på stranden, og derfor bør vi også beskytte vores øjne. Til det er solbriller med UV beskyttelse den bedste måde.

Hos Bækgaard Optik i Vodskov kan vi hjælpe dig med at finde et par solbriller, der kan beskytte dine øjne mod solens stråle, og som passer til din stil.

Tænk på dine øjnes sikkerhed – beskyt dem mod uv-stråling

Solen udsender ultraviolette stråler, hvilket vil sige kortbølget lys. Disse stråler kan være meget skadelige, hvis du ikke passer på. Strålerne kan blandt andet være medvirkende til at skabe både:

  • Kortsigtede skader og sygdomme
  • Langsigtede skader og sygdomme

Selv om det for os mennesker er umuligt at se de ultraviolette stråler, kan solen altså være utrolig skadelig. Især i større mængder. Et par gode solbriller kan til gengæld beskytte dig mod solen, så du ikke øger risikoen for at udvikle fx grå stær eller årehindebetændelse.

Stort sortiment af solbriller med UV beskyttelse hos optiker i Vodskov

Ønsker du at passe godt på dine øjne og undgå at irritere øjet og udvikle andre, værre skader, skal du investere i et par gode solbriller. De vil give dine øjne det ekstra beskyttende lag, de har brug for i solen. Som optiker i Vodskov har vi et stort udvalg af solbriller med UV beskyttelse. Vi hjælper dig hellere end gerne med at finde et par briller, der kan yde dig den nødvendige beskyttelse og matche det look, du stiler efter til sommerens aktiviteter og festligheder.

 

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu