Find dit nye brillestel hos Bækgaard Optik i Vodskov

En gang i mellem skal der nyt til, og det gælder selvfølgelig også for dine briller. Vi hos Bækgaard Optik tilbyder et stort udvalg af brillestel, som kan være med til at give dig inspiration til, hvordan dine nye briller skal se ud – både hvis der skal ske en stor eller en lille forandring fra dine nuværende briller.

Sådan finder du de rigtige brillestel i Vodskov

Der er flere faktorer, du skal være opmærksomme på, når du vælger dine nye brillestel, så du kan være helt sikker på, at du går hjem med de rigtige for dig:

 

  • Find den rette form til dit ansigt – det er naturligt, at alle stel-former ikke passer til alle ansigtsformer, og faktisk er der tommelfingerregler, du kan følge, når du skal finde din form – f.eks. at firkantede brillestel passer bedst til runde ansigter osv. Men du kan også få hjælp af din optiker i Vodskov til dette.
  • Vælg de rigtige farver – nogle er til det klassiske look med sort, mens andre vover sig ud i farver og mønstre. Det er helt op til dig selv.
  • Valg af mærke – der findes naturligvis mange mærker i forskellige prisklasser, som også spiller ind i valget af dit brillestel.

 

De brillestel finder du hos os i Vodskov

Hos os kan du finde alle slags brillestel i mange forskellige mærker. Vi har både klassiske brillestel og mere vilde brillestel, der følger med tidens trends. Derfor er du altid sikker på at kunne finde et brillestel, der falder i din smag, og som også ligger indenfor dit budget, da vi har mange forskellige mærker at vælge mellem i flere prisklasser. Det er derfor bare med at komme i gang med at undersøge, hvilket brillestel, der passer til dine ønsker.