Find danske design briller hos Bækgaard Optik i Vodskov

Danske brilledesign kan noget – uden tvivl. Der er noget over danske designs, både når det kommer til tøj, møbler, briller osv. Derfor tilbyder vi hos Bækgaard Optik i Vodskov et udvalg af danske design briller, fordi vi ved, at der er kunder, der har netop dette ønske.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Danske design briller i Vodskov

Vi har hos Bækgaard Optik i Vodskov en lang række mærker, og nogle af dem er også designet i Danmark. Heriblandt er følgende mærker:

 

  • PREGO, som er et dansk design med international inspiration, og som har fokus på detaljerne
  • Karen Simonsen, som tilbyder håndlavede briller i et råt og klassisk look, som er glamourøste
  • Tom Kristensen, som er premium briller, der er helt unikke, og som er designet af den kendte danske racerkører, Tom Kristensen

 

Det er altså muligt at finde mange forskellige danske design briller i Vodskov, både nogle som følger den danske rå og klassiske stil, men også nogle, som følger de internationale baner. Derudover er der både de glamourøse briller, men også de mere sporty briller, så der er helt sikkert noget til enhver smag, selv indenfor de brands, der er designet i Danmark.

 

Mærk den danske kvalitet og design

Som i mange andre designbrancher er det danske design meget populært. Der er en håndværksmæssig kvalitet forbundet med briller af danske designere, som du vil kunne mærke med det samme, du sætter briller på næsen. Med sådan et par briller får du altså ikke kun et optimalt syn. Du får også et par briller, som du kan bruge og være glad for i mange år fremover. Dansk design går aldrig af mode, og der er noget til enhver smag.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Derfor er de danske brands populære

Der er flere grunde til, at de danske brands er populære, og disse grunde har vi hos Bækgaard Optik i Vodskov taget til os. Dels skyldes det, at danskerne generelt har en minimalistisk smag, der også kommer til udtryk i valg af briller, og der er ingen, der kender den danske stil, som danskerne selv. Derudover er der en stolt nationalfølelse i Danmark, og mange danskere har tendens til helst at ville støtte danske virksomheder, for at sikre, at de danske virksomheder ikke drukner i den store konkurrence, der er internationalt. Og det er jo bare en rigtig god ting!