Få hjælp til synstræning hos Bækgaard Optik i Vodskov

Du kan opleve vanskeligheder ved at læse, koncentrationsbesvær, problemer med at fokusere og hovedpine, hvis dine øjne ikke arbejder sammen. Når det såkaldte samsyn ikke fungerer, fungerer dit syn heller ikke optimalt. Det er heldigvis muligt at afhjælpe det problem igennem et dybdegående træningsforløb i samarbejde med din optiker.

Træn dit samsyn hos optiker i Vodskov

Hvis dine øjne ikke arbejder sammen, kan eventuelle synsproblemer ikke kun klares med briller eller kontaktlinser. Der skal mere til. Synstræning er til dig, der skal have styrket øjenmuskulaturen. Ved hjælp af træning kan du opleve en mere effektiv og præcis synsfunktion.

Hos Bækgaard Optik i Vodskov kan du få foretaget en specialiseret synsprøve. Den vil vise, om du har brug for træning af dit samsyn. Prøven udføres på baggrund af symptomer som:

  • Dobbeltsyn
  • Træthed ved læsning
  • Manglende koordination
  • Motoriske problemer
  • Hvis du har svært ved at bedømme afstand
  • Problemer med at fokusere

Med synstræning kan du styrke øjenmuskulaturen og arbejde med både dit syn, dine reflekser, din koordination, din balance og din motorik. Det er dermed ikke blot en træning af dine øjne.

Hvordan foregår synstræningen?

Træningen af dit syn foregår både hjemme hos dig selv og hos din optiker. Som din optiker i Vodskov laver vi sammen et synstræningsforløb, der består af hjemmeøvelser og øvelser og praktisk vejledning hos optikeren. Du vil skulle sætte omkring 15-30 minutter af dagligt til hjemmeøvelserne. Det kan for nogle menneske lyde af meget, men du vil ret hurtigt kunne mærke en forskel og se resultater. Træningsforløbets varighed afhænger af de synsproblemer, du har. Det kan derfor være alt fra få måneder til et års tid. Efter træningsforløbet vil langt de fleste opleve varige forbedringer. Det er derfor for mange ikke nødvendigt at genoptage træningen.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING